Apparaten en accessoires
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
24 pieces
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
garlic cloves5 oz
-
baby spinach3 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
cream cheese diced4 oz
-
1 oz plain yogurtsour cream1 oz
-
marinated artichoke hearts drained6 oz
-
dried red pepper flakes (optioneel) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
French bread loaves (approx. 16 oz ea.)2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
284.5 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
662.8 kJ /
158.4 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
15.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Step into Spring
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Potato Pancakes
45min
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1u. 5min
Cheesy Cauliflower Nuggets
1u. 35min
Oysters with Lime Granita
15min
Parmesan Stock Cubes
35min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3u. 5min
Black Forest Crepes
1u. 15min
Muffin Pan Lasagnas
1u.
Oat and Pomegranate Overnight Oats
12u.
Chicken Shawarma Bowl
1u.
Turkey Taco Bowl
1u.