Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 oz carrots, cut into pieces
- 3 oz celery, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 2 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz russet potatoes, peeled, diced
- 22 oz seafood stock
- 3 oz heavy cream
- 8 oz firm white fish, diced
- 6 oz bay scallops
- 10 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
-
chopped parsley, to garnish
of fresh chives, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1792.2 kJ / 428.4 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1722 mg
Alternatieve recepten
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Caesar Salad
30 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Apple Peel Cider Sangria
1 Std. 30 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min