Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 oz green tomatillos, husks and stems removed, rinsed, quartered
- 4 oz white onions, cut into wedges
- 4 jalapeño chilies, stems removed (see Tip)
- 1 oz fresh cilantro, leaves only
- 1 garlic clove
- 1 dried 'chile de árbol' chili
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp dried oregano
- Voeding
- per 3 oz
- Calorieën
- 159.2 kJ / 38.1 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 424.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Brazilian Limeade
10 min
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Margarita
10 min
Snapper with Spiced Oil
Brak ocen
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Brak ocen
Chunky Guacamole
10 min
Lemon Feta Dressing
5 min
Pico De Gallo
15 Min
Cilantro Lime Sauce
10 min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4sa 35 dk
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min