Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 24 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved, lengthwise
- 1 tsp salt
- 1 tsp dried Mexican oregano
- 1 tsp paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
Broth
- ½ tsp salt
- 2 dried 'chile de árbol' chilies, stems and seeds removed
- 2 dried ancho chilies, stems and seeds removed
- 3 dried guajillo chilies, stems and seeds removed
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 32 oz chicken stock
- 25 oz canned hominy, drained and rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1705 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Chicken Enchiladas
40 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 λεπτ.
Pozole Rojo
2h 5min
Pozole Verde
2 godz.
Chicken Fajita Soup
50 min
Cioppino
55 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min