Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 24 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved, lengthwise
- 1 tsp salt
- 1 tsp dried Mexican oregano
- 1 tsp paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
Broth
- ½ tsp salt
- 2 dried 'chile de árbol' chilies, stems and seeds removed
- 2 dried ancho chilies, stems and seeds removed
- 3 dried guajillo chilies, stems and seeds removed
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 32 oz chicken stock
- 25 oz canned hominy, drained and rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1705 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Enchiladas
40 min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Tortilla Soup
25 Min
Mexican Creamed Corn
30 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Beef Barbacoa
2h
Jalapeño Poppers
1 Std.
Baked Crab Dip
15 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 godz. 10 min