Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
-
6 ½
oz lard, room temperature
of 6 ½ oz vegetable shortening, room temperature - 18 oz masa harina, instant for tamales
- 22 oz chicken broth, lukewarm
- 2 tsp salt
- 2 tsp baking powder
Green Sauce and Vegetables
- 17 ½ oz green tomatillos, quartered
- 2 garlic cloves, peeled
- 3 ½ oz yellow onions, in segments (¼ in.)
- 3 serrano chilies, destemmed, de seeded
- 10 ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp sugar
- 7 oz zucchini, diced
- 3 ½ oz yellow onions, diced (¼ in.)
- 3 ½ oz poblano chilies, peeled, cut into strips (see Tip)
- 3 ½ oz sweet corn kernels
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1440 mg
Alternatieve recepten
Carnitas
50 Min
Tomatillo Salsa
20 Min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 Std. 50 Min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1h 20min
Pozole Blanco
1h 40min
Pico De Gallo
15 Min
Citrus Margarita
10 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Huevos Rancheros
45 Min
Marinara Sauce
40 Min
Tortilla Soup
25 min
Marinara Dipping Sauce
10 Min