Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
-
6 ½
oz lard, room temperature
of 6 ½ oz vegetable shortening, room temperature - 18 oz masa harina, instant for tamales
- 22 oz chicken broth, lukewarm
- 2 tsp salt
- 2 tsp baking powder
Green Sauce and Vegetables
- 17 ½ oz green tomatillos, quartered
- 2 garlic cloves, peeled
- 3 ½ oz yellow onions, in segments (¼ in.)
- 3 serrano chilies, destemmed, de seeded
- 10 ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp sugar
- 7 oz zucchini, diced
- 3 ½ oz yellow onions, diced (¼ in.)
- 3 ½ oz poblano chilies, peeled, cut into strips (see Tip)
- 3 ½ oz sweet corn kernels
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1440 mg
Alternatieve recepten
Chicken Enchiladas
40min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Beef Tostadas
1h 10min
Chicken Fajita Soup
50min
Tortilla Soup
25 min
Pork Tortas
2h 20min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Beef Barbacoa
2h
Chicken Avocado Gorditas
1h
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13hod. 20min