Apparaten en accessoires
Jalapeño Popper Dip
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
12 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1243 kJ /
297 kcal
Vetten
27 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Jalapeño Popper Dip
1u. 10min
Beef Barbacoa
2u.
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30min
Coffee Shop Egg Bites
50min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Pork Gyro Phyllo Rolls
1u.
Creamy Broccoli Salad
10min
Chili Taco Dip
1u.
Tinga de Pollo
40min
Chicken Fajita Soup
50min