Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz white onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 8 oz tomato sauce
- ½ oz canned chipotle chilies, in adobo sauce, minced
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp smoked paprika
- 4 oz beef stock
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 31 ½ oz boneless beef chuck roast, partially trimmed of fat, cut into pieces (1 in.)
- 53 oz water
- cilantro, to garnish
- tortillas, to serve
- guacamole, to serve
- salsa, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Enchiladas
40 min.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min.
Parmesan Stock Cubes
35min
Mexican Lasagna
1h 20min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min.
Beef Tostadas
1 Std. 10 Min
Carnitas
50 Min
Pozole Rojo
2h 5min
Picadillo (Texas Hash)
40 min.
Fish Tacos
45 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min.
Chicken Fajita Soup
50 Min