Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 lemons
Dill Sauce
- 6 oz sour cream
- 1 tbsp fresh dill, leaves only
- 1 tsp capers
- ¼ tsp salt
Rice and Salmon
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp salt, divided
- 1 tsp peppercorns
- 2 oz green onions, trimmed and cut into pieces (2 in.)
- 1 oz parsley, leaves and tender stems
- ½ tsp ground turmeric
- 9 oz long-grain white rice
- 42 oz water
- 9 oz asparagus, cut into pieces (1 in.)
- 1 lemon, sliced (¼ in.)
- 24 oz salmon fillets
- 1 tbsp fresh dill, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1988.9 kJ / 475.4 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 790.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Chicken Marsala
40min