Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
- 2 oz olive oil
- 3 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 oz blood orange juice (from 1 orange)
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Beet Salad
- 20 oz water
- 28 oz red beets, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 blood orange, sliced into rounds (¼ in.)
- 5 sprigs thyme
- 10 oz beet greens, washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish
- ¾ cup goat cheese, crumbled
- ¾ cup hazelnuts, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1310 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5 Min
Southwest Quinoa
40min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Summer Squash Flatbread
50min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 godz. 25 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Crab Cakes
1h 35min