Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
- 2 oz olive oil
- 3 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 oz blood orange juice (from 1 orange)
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Beet Salad
- 20 oz water
- 28 oz red beets, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 blood orange, sliced into rounds (¼ in.)
- 5 sprigs thyme
- 10 oz beet greens, washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish
- ¾ cup goat cheese, crumbled
- ¾ cup hazelnuts, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1310 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Eggplant and Almond Dip
20 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min