Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz tuna steaks (1 in. thick)
- 2 tbsp liquid aminos, e.g. Bragg®
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz white wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 4 anchovies, preserved in olive oil, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 20 oz water
- 4 large eggs
- 10 oz fingerling potatoes, sliced in rounds (¼ in.)
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp salt, to taste
- 6 oz French green beans, trimmed
- romaine lettuce (approx. 9 oz)
- 15 - 20 cherry tomatoes, halved
-
1
jar Nicoise olives, drained, to taste
of 1 jar pitted Kalamata olives, drained, to taste - ½ red onion, thinly sliced into half moons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Guacamole
5 Min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Basil Pesto
10min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Tuna Tartare
40min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Caesar Salad
30min