Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz tuna steaks (1 in. thick)
- 2 tbsp liquid aminos, e.g. Bragg®
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz white wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 4 anchovies, preserved in olive oil, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 20 oz water
- 4 large eggs
- 10 oz fingerling potatoes, sliced in rounds (¼ in.)
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp salt, to taste
- 6 oz French green beans, trimmed
- romaine lettuce (approx. 9 oz)
- 15 - 20 cherry tomatoes, halved
-
1
jar Nicoise olives, drained, to taste
of 1 jar pitted Kalamata olives, drained, to taste - ½ red onion, thinly sliced into half moons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Golden Beet Gazpacho
50min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55min
Tamale Pie (Anna)
1h 30min
Dairy Free Tzatziki
15min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Matzo Ball Soup
1h 20min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min