Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz tuna steaks (1 in. thick)
- 2 tbsp liquid aminos, e.g. Bragg®
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz white wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 4 anchovies, preserved in olive oil, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 20 oz water
- 4 large eggs
- 10 oz fingerling potatoes, sliced in rounds (¼ in.)
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp salt, to taste
- 6 oz French green beans, trimmed
- romaine lettuce (approx. 9 oz)
- 15 - 20 cherry tomatoes, halved
-
1
jar Nicoise olives, drained, to taste
of 1 jar pitted Kalamata olives, drained, to taste - ½ red onion, thinly sliced into half moons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 godz. 45 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Salmon Miso Soup
30 min
Kalamata Tapenade
5min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min