Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz tuna steaks (1 in. thick)
- 2 tbsp liquid aminos, e.g. Bragg®
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz white wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 4 anchovies, preserved in olive oil, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 20 oz water
- 4 large eggs
- 10 oz fingerling potatoes, sliced in rounds (¼ in.)
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp salt, to taste
- 6 oz French green beans, trimmed
- romaine lettuce (approx. 9 oz)
- 15 - 20 cherry tomatoes, halved
-
1
jar Nicoise olives, drained, to taste
of 1 jar pitted Kalamata olives, drained, to taste - ½ red onion, thinly sliced into half moons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 mnt
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55p
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 mnt
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Rainbow Bowl
1u. 15min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Kalamata Tapenade
5 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Matzo Ball Soup
1h 20min