Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tartar Sauce
- 2 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp capers, drained
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 pinch salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- ½ oz olive oil
Salmon Burger
- 1 lemon, peel only, no pith
- 2 oz bread cubes
- 1 oz shallot
- ½ oz parsley, leaves only
- ½ oz fresh basil, leaves only
- ½ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground pepper
- 16 oz salmon, skinless and boneless, in pieces (1 in.), chilled
- 1 tsp Worcestershire sauce
- oil, to fry
- 4 hamburger buns, toasted
- ½ red onion, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 godz.
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Tomato Bread Pudding
30 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min