Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tartar Sauce
- 2 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp capers, drained
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 pinch salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- ½ oz olive oil
Salmon Burger
- 1 lemon, peel only, no pith
- 2 oz bread cubes
- 1 oz shallot
- ½ oz parsley, leaves only
- ½ oz fresh basil, leaves only
- ½ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground pepper
- 16 oz salmon, skinless and boneless, in pieces (1 in.), chilled
- 1 tsp Worcestershire sauce
- oil, to fry
- 4 hamburger buns, toasted
- ½ red onion, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Blackened Fish Burger
55min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min