Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cilantro Pesto
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz pine nuts
- 2 oz cilantro, leaves and tender stems (approx. 2-3 bunches)
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 3 garlic cloves, to taste
- 1 ¼ tsp salt
- 5 oz olive oil
- 2 oz lemon juice, (approx. 2 lemons)
Pasta Salad
- 40 oz water
- 32 oz large shrimp, peeled, deveined
- 9 oz asparagus, cut into pieces ( 1 in.)
- 16 oz gemelli pasta, dry
- 1 can sweet corn kernels, drained (approx. 15 oz)
- 1 jar roasted red peppers, drained, cut into strips, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3916 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 113 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Mediterranean Chicken
35min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Southwest Quinoa
40min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Fish Tacos
45min