Apparaten en accessoires
Steak au Poivre
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
217.4 mg
Eiwitten
69.1 g
Calorieën
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Vetten
71.4 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
30.7 g
Koolhydraten
5.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lemon Pasta
35 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Jersey Beef
30 Min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Ground Beef Taco Filling
25 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.