Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz red onions, cut into wedges (¼ in.)
- 1 ½ oz red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ garlic clove
- 1 ½ oz freshly squeezed lemon juice
- ¾ tsp salt, to taste, divided
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 10 ½ oz water
- 17 ½ oz fresh raw medium shrimp, peeled, deveined
- 2 lemons, 1 sliced, 1 cut into wedges, to garnish
- 7 oz fennel bulb, thinly sliced, plus fronds, to garnish
- 14 oz cherry tomatoes, halved
- 2 oz baby arugula
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 986 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Tuna Avocado Bowl
50 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
White Bean Salad
5 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Shrimp Sauté
25min