Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz red onions, cut into wedges (¼ in.)
- 1 ½ oz red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ garlic clove
- 1 ½ oz freshly squeezed lemon juice
- ¾ tsp salt, to taste, divided
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 10 ½ oz water
- 17 ½ oz fresh raw medium shrimp, peeled, deveined
- 2 lemons, 1 sliced, 1 cut into wedges, to garnish
- 7 oz fennel bulb, thinly sliced, plus fronds, to garnish
- 14 oz cherry tomatoes, halved
- 2 oz baby arugula
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 986 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Chicken Salad Sandwich
15 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Green Bean Gremolata
25 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min