Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 oz sesame oil
- 2 oz leeks, trimmed, in pieces
- 1 oz burdock root, peeled, in pieces
- ½ oz ginger, peeled, in pieces (optioneel)
- 2 garlic cloves
- 60 oz vegetable stock, low sodium
- 5 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
- 3 oz rice vinegar
- 1 oz kale, center rib removed, thinly sliced
- 4 oz baby bok choy, sliced (¼ in.)
- 2 tbsp nutritional yeast
- 3 green onions, thinly sliced
- sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 444 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5 min
Gazpacho
1h 15min
Golden Beet Gazpacho
50min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15h 35min
Summer Squash Flatbread
50min
Olive oil, garlic and almond soup
5 Min
Eggplant Sauté
30 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 Std. 15 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40min