Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 oz sesame oil
- 2 oz leeks, trimmed, in pieces
- 1 oz burdock root, peeled, in pieces
- ½ oz ginger, peeled, in pieces
- 2 garlic cloves
- 60 oz vegetable stock, low sodium
- 5 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
- 3 oz rice vinegar
- 1 oz kale, center rib removed, thinly sliced
- 4 oz baby bok choy, sliced (¼ in.)
- 2 tbsp nutritional yeast
- 3 green onions, thinly sliced
- sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 444 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Ratatouille
40min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Eggplant Sauté
30 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Green Smoothie (TM5 Metric)
10min
Tuna Tapenade
5 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min