Buckwheat and Butternut Squash Risotto
TM6 TM5

Buckwheat and Butternut Squash Risotto

3.9 (40 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 oz red onion, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 25 oz vegetable stock
  • 6 oz buckwheat groats
  • 2 oz short grain rice
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper
  • 12 oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
    of 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)
  • 1 oz mascarpone cheese
  • 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1414.4 kJ / 338.1 kcal
Eiwitten
8.4 g
Koolhydraten
55.5 g
Vetten
11.1 g
Verzadigd vet
2.8 g
Vezels
6.6 g
Natrium
350.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten