Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz red onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 25 oz vegetable stock
- 6 oz buckwheat groats
- 2 oz short grain rice
- ½ tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
12
oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
of 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.) - 1 oz mascarpone cheese
- 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1414.4 kJ / 338.1 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 350.9 mg
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Buckwheat Pancakes
40min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Minestrone
45min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Kabocha Sage Risotto
40min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Vegetarian Chili
50min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min