Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz red onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 25 oz vegetable stock
- 6 oz buckwheat groats
- 2 oz short grain rice
- ½ tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
12
oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
of 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.) - 1 oz mascarpone cheese
- 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1414.4 kJ / 338.1 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 350.9 mg
Alternatieve recepten
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Ratatouille
40min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Lentil Loaf
1h 10min