Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola

4.3 28 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh parsley, leaves only plus extra to garnish
    ½ oz
  • yellow onions cut into pieces
    3 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    ½ oz
  • fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
    9 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • buckwheat groats rinsed
    9 oz
  • vegetable stock divided
    19 oz
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter
    1 oz
  • Gorgonzola cheese cut in pieces
    2 oz
  • hazelnuts chopped
    1 oz
    1 oz sliced almonds, chopped

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 448.1 mg
Eiwitten 14.8 g
Calorieën 1813.3 kJ / 433.4 kcal
Vetten 19.6 g
Vezels 8.7 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 53.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...