Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 9 oz fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
- 2 oz dry white wine
- 9 oz buckwheat groats, rinsed
- 19 oz vegetable stock, divided
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 oz unsalted butter
- 2 oz Gorgonzola cheese, cut in pieces
-
1
oz hazelnuts, chopped
of 1 oz sliced almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 448.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Lentil Salad
35 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Cream of chard soup
35 min
Basic Millet
45 min