Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz broccoli, stems only
- 4 oz shallots, in pieces
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp curry powder
- 1 oz extra virgin olive oil
- 24 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 4 tbsp nutritional yeast
- 4 oz dried red lentils
- 8 oz broccoli florets, small
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- red pepper flakes, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 817.5 kJ / 195.4 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 58 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45 min
Tuscan White Bean Stew
1h
Chickpea Ratatouille
1h
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Avocado Tuna Salad
5min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Pumpkin Chili
50 min