Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz broccoli, stems only
- 4 oz shallots, in pieces
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp curry powder
- 1 oz extra virgin olive oil
- 24 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 4 tbsp nutritional yeast
- 4 oz dried red lentils
- 8 oz broccoli florets, small
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- red pepper flakes, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 817.5 kJ / 195.4 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 58 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Tuscan White Bean Stew
1hod.
West African Peanut Soup with Chicken
50 min.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Avocado Tuna Salad
5 min
Chickpea Ratatouille
1hod.
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Potato Curry Soup
35min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min