
Compatibele versies
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz Brussels sprouts trimmed and halved
- 16 oz zucchini sliced in half moons (½ in.)
- 16 oz whole baby rainbow carrots peeled
- 3 oz extra virgin olive oil divided
- 2 ¼ tsp salt divided, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 7 oz farro
- 24 oz water
- 1 lemon
- 2 oz feta cheese
- 3 - 5 sprigs fresh dill fronds plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 246 kcal / 1029 kJ
- Eiwitten
- 5 g
- Vetten
- 13 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vezels
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 773 mg