Compatibele versies
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 16 oz zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 16 oz whole baby rainbow carrots, peeled
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 7 oz farro
- 24 oz water
- 1 lemon
- 2 oz feta cheese
- 3 - 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 773 mg
Alternatieve recepten
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Southwest Quinoa
40 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min