Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
TM6 TM5

Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

4.7 ( 58 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 9 oz Brussels sprouts trimmed and halved
  • 16 oz zucchini sliced in half moons (½ in.)
  • 16 oz whole baby rainbow carrots peeled
  • 3 oz extra virgin olive oil divided
  • 2 ¼ tsp salt divided, to taste
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • 7 oz farro
  • 24 oz water
  • 1 lemon
  • 2 oz feta cheese
  • 3 - 5 sprigs fresh dill fronds plus extra to garnish
  • ¼ tsp ground black pepper to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
246 kcal / 1029 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
13 g
Koolhydraten
30 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
773 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten