Apparaten en accessoires
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
8 portions
Ingrediënten
-
Brussels sprouts trimmed and halved9 oz
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)16 oz
-
whole baby rainbow carrots peeled16 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
fresh rosemary2 sprigs
-
farro7 oz
-
water24 oz
-
lemon1
-
feta cheese2 oz
-
fresh dill fronds plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
773 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1029 kJ /
246 kcal
Vetten
13 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 мин.
Southwest Quinoa
40 мин.
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 мин.
Green Bean Gremolata
25 мин.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 мин.
Cauliflower Steaks
45 мин.
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 мин.
Mediterranean Farro Salad
1ч. 35 мин.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 мин.
Mediterranean Chicken
35 мин.
Apple and Cranberry Farro Salad
35 мин.
Risotto with Spinach and Peas
30 мин.