Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz dried black lentils
-
30
oz vegetable stock
of 30 oz water - 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 6 garlic cloves, to taste
- 9 oz baby spinach, plus extra to serve
- ½ cucumber
- 10 cherry tomatoes
- 1 oz pomegranate molasses
- feta cheese crumbles
- microgreens, to garnish
- fresh parsley leaves, to garnish
- ground black pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229.5 kJ / 532.9 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 122 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Bean Gremolata
25min
Basic Quinoa
35min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Maple Miso Vinaigrette
5 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1hod. 45min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min