Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz dried black lentils
-
30
oz vegetable stock
of 30 oz water - 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 6 garlic cloves, to taste
- 9 oz baby spinach, plus extra to serve
- ½ cucumber
- 10 cherry tomatoes
- 1 oz pomegranate molasses
- feta cheese crumbles
- microgreens, to garnish
- fresh parsley leaves, to garnish
- ground black pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229.5 kJ / 532.9 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 122 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Curried Lentils
5h 15 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Golden Beet Gazpacho
50min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Green Goddess Salad
10min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Basic Quinoa
35 min