Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz olive oil, plus extra to grease
- 24 oz cauliflower florets
- 14 oz artichoke hearts, in oil, drained
- 4 oz peas, fresh
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp onion powder
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 4 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces
- 2 oz Gouda cheese, cut into pieces
-
5
oz croutons
of 5 oz stale bread, cut into pieces and toasted - 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 2 garlic cloves
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2416.6 kJ / 577.6 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1391.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek Pie
1 Std. 45 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Cauliflower Steaks
45 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Vegetarian Chili
50 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min