Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz olive oil, plus extra to grease
- 24 oz cauliflower florets
- 14 oz artichoke hearts, in oil, drained
- 4 oz peas, fresh
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp onion powder
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 4 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces
- 2 oz Gouda cheese, cut into pieces
-
5
oz croutons
of 5 oz stale bread, cut into pieces and toasted - 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 2 garlic cloves
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2416.6 kJ / 577.6 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1391.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min