Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz olive oil, plus extra to grease
- 24 oz cauliflower florets
- 14 oz artichoke hearts, in oil, drained
- 4 oz peas, fresh
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp onion powder
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 4 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces
- 2 oz Gouda cheese, cut into pieces
-
5
oz croutons
of 5 oz stale bread, cut into pieces and toasted - 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 2 garlic cloves
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2416.6 kJ / 577.6 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1391.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato Curry Soup
35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min