Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese
- 2 oz yellow onion
- 1 ½ oz unsalted butter, divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)
- 2 oz dry white wine
- 7 oz fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)
- 25 oz vegetable stock (see Tip)
- ½ - 1 tsp salt, to taste, plus extra to season
- 8 oz zucchini, sliced into planks (¼ in.)
- 6 oz cherry tomatoes (optioneel)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to season
- 8 oz burrata cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2594.6 kJ / 620.1 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 980.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Pasta
35min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Risotto with Broccolini
35min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Lemon Orzo
40min