Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese
- 2 oz yellow onion
- 1 ½ oz unsalted butter, divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)
- 2 oz dry white wine
- 7 oz fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)
- 25 oz vegetable stock (see Tip)
- ½ - 1 tsp salt, to taste, plus extra to season
- 8 oz zucchini, sliced into planks (¼ in.)
- 6 oz cherry tomatoes (optioneel)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to season
- 8 oz burrata cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2594.6 kJ / 620.1 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 980.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1hod. 50min
New Jersey Tomato Pie
45 Min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
One Pot Ravioli Soup
30 Min
Savory Three Cheese Tart
1hod. 50min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Greek Rice
1h 20min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Lemon Pasta
35 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min