Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
10
oz fresh green peas, divided
of 10 oz frozen green peas, thawed, divided - 1 oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 5 sprigs fresh mint, leaves only, plus extra to garnish
- 1 garlic clove, to taste
- 4 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp salt, divided
- 2 pinches ground black pepper
- 3 large eggs
- 60 oz water
-
½
oz lemon juice
of ½ oz white vinegar -
6
oz pasta tagliatelle
of 6 oz dried fettuccine pasta nests
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3626.9 kJ / 866.8 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 53.9 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 1752.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6sa 30 dk
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Tex-Mex Bowl
50 Min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Turkey Taco Bowl
1h
Creole Style Jambalaya
1h 10 min