Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 40 oz chicken breasts (bone-in), skinless
- 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra, to season, to taste
- 12 oz marinated artichoke hearts, drained and halved
-
4
oz pitted Kalamata olives, drained
of 4 oz pitted green olives, drained - 5 garlic cloves
- 10 sprigs fresh dill fronds, leaves only, to taste
- 4 oz red bell peppers, stem and seeds removed, quartered
- 4 oz red onions, quartered
-
1
tbsp dried oregano
of 5 sprigs fresh oregano - 12 oz heirloom tomatoes, quartered
- 3 dried bay leaves
- 1 lemon, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 592 mg
Alternatieve recepten
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min.
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Turkey Taco Bowl
1h
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min