Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grilled Vegetables
- ½ oz olive oil
- 3 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 2 zucchini, halved lengthwise, seeds removed (see Tip)
- 1 bell pepper, stem and seeds removed, halved
- 2 jalapeño peppers, stems and seeds removed
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Cilantro Lime Vinaigrette
- 7 oz extra virgin olive oil
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz lime juice, plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve
-
1
oz Dijon mustard
of 1 oz stone ground mustard - 1 oz agave
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 451 mg
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Spiced Corn Salad
25 min
Fish Tacos
45min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Texas Coleslaw
15min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Green Bean Gremolata
25 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min