Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grilled Vegetables
- ½ oz olive oil
- 3 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 2 zucchini, halved lengthwise, seeds removed (see Tip)
- 1 bell pepper, stem and seeds removed, halved
- 2 jalapeño peppers, stems and seeds removed
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Cilantro Lime Vinaigrette
- 7 oz extra virgin olive oil
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz lime juice, plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve
-
1
oz Dijon mustard
of 1 oz stone ground mustard - 1 oz agave
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 451 mg
Alternatieve recepten
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Southwest Quinoa
40min
Roasted Potato Salad
1 Std.
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Chopped Asian Salad
20 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Chinese Chicken Salad
1 Std. 30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Chicken Fajita Soup
50min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min