Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grilled Vegetables
- ½ oz olive oil
- 3 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 2 zucchini, halved lengthwise, seeds removed (see Tip)
- 1 bell pepper, stem and seeds removed, halved
- 2 jalapeño peppers, stems and seeds removed
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Cilantro Lime Vinaigrette
- 7 oz extra virgin olive oil
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz lime juice, plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve
-
1
oz Dijon mustard
of 1 oz stone ground mustard - 1 oz agave
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 451 mg
Alternatieve recepten
Spinach and Artichoke Dip
20 dk
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 dk
Southwest Quinoa
40 dk
Chopped Asian Salad
20 dk
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 dk
Cantina Salsa
5 dk
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 dk
Texas Coleslaw
15 min
Spiced Corn Salad
25 dk
Fish Tacos
45 Min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 dk