Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Vinaigrette
- 3 oz extra virgin olive oil
- 1 oz lemon juice
- 1 oz fresh mint leaves
- 2 tbsp honey
- ½ tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
Citrus Salad
- 10 oz arugula
- 4 oz feta cheese, crumbled, to taste
- 4 oz pistachios, shelled
- 2 oz pomegranate arils/seeds
- 3 oranges, peeled (e.g. Cara cara, blood orange, navel or any combination)
- 1 grapefruit, peeled
- 10 fresh mint leaves, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 872 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chopped Asian Salad
20min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Waldorf Salad
15 min
Creamy Broccoli Salad
10min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min