Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Vinaigrette
- 3 oz extra virgin olive oil
- 1 oz lemon juice
- 1 oz fresh mint leaves
- 2 tbsp honey
- ½ tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
Citrus Salad
- 10 oz arugula
- 4 oz feta cheese, crumbled, to taste
- 4 oz pistachios, shelled
- 2 oz pomegranate arils/seeds
- 3 oranges, peeled (e.g. Cara cara, blood orange, navel or any combination)
- 1 grapefruit, peeled
- 10 fresh mint leaves, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 872 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Margarita
10 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Chopped Asian Salad
20 min