Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Vinaigrette
- 3 oz extra virgin olive oil
- 1 oz lemon juice
- 1 oz fresh mint leaves
- 2 tbsp honey
- ½ tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
Citrus Salad
- 10 oz arugula
- 4 oz feta cheese, crumbled, to taste
- 4 oz pistachios, shelled
- 2 oz pomegranate arils/seeds
- 3 oranges, peeled (e.g. Cara cara, blood orange, navel or any combination)
- 1 grapefruit, peeled
- 10 fresh mint leaves, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 872 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Chopped Asian Salad
20 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Lemon Caper Potato Salad
1h