Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arugula Pesto
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 1 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 3 oz baby arugula
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- ½ oz lemon juice
Broccoli
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 20 oz broccoli florets
- 8 oz red onions, sliced thinly (approx. 1 onion)
- 8 oz cherry tomatoes, halved
- 5 oz feta cheese, crumbled
- 2 lemons, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 525 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Creamy Broccoli Salad
10 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Southwest Quinoa
40min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Cauliflower Steaks
45 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min