Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arugula Pesto
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 1 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 3 oz baby arugula
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- ½ oz lemon juice
Broccoli
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 20 oz broccoli florets
- 8 oz red onions, sliced thinly (approx. 1 onion)
- 8 oz cherry tomatoes, halved
- 5 oz feta cheese, crumbled
- 2 lemons, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 525 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Southwest Quinoa
40min
Green Shakshuka
40min
Green Bean Gremolata
25 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min