Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arugula Pesto
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 1 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 3 oz baby arugula
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- ½ oz lemon juice
Broccoli
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 20 oz broccoli florets
- 8 oz red onions, sliced thinly (approx. 1 onion)
- 8 oz cherry tomatoes, halved
- 5 oz feta cheese, crumbled
- 2 lemons, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 525 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Chicken
35 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Creamy Broccoli Salad
10min
Southwest Quinoa
40 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min