Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz long-grain brown rice
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- 1 tsp dried oregano
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz baby spinach
- 32 oz vegetable stock
- 8 oz water
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon
- 1 oz unsalted butter
- 5 sprigs fresh mint, leaves only, hand torn
- 3 oz feta cheese, crumbled, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 707 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Southwest Quinoa
40min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Mediterranean Chicken
35 min
Chicken Enchiladas
40min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Chicken Mole Verde
1h 5min