Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz long-grain brown rice
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- 1 tsp dried oregano
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz baby spinach
- 32 oz vegetable stock
- 8 oz water
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon
- 1 oz unsalted butter
- 5 sprigs fresh mint, leaves only, hand torn
- 3 oz feta cheese, crumbled, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 707 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Goddess Salad
10 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Southwest Quinoa
40min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Mediterranean Chicken
35 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min