Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chilies, de-seeded, to taste (see Tip)
-
1
oz olive oil
of 1 oz avocado oil - ½ oz red wine vinegar
- 1 oz lime juice
- ½ oz honey, to taste
- 1 tbsp fajita seasoning, homemade or packaged
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 7 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.)
- 5 oz apple, quartered
- 4 oz red cabbage, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrot, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 2 oz pecans (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 674 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Coleslaw
10 Min
Vietnamese Chicken Coleslaw
1 Std.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10 min
Thai Peanut Crunch Salad
30min
Mexican Creamed Corn
30min
Chopped Asian Salad
20 min
Texas Chili
1h 10 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Cantina Salsa
5min