Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chilies, de-seeded, to taste (see Tip)
-
1
oz olive oil
of 1 oz avocado oil - ½ oz red wine vinegar
- 1 oz lime juice
- ½ oz honey, to taste
- 1 tbsp fajita seasoning, homemade or packaged
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 7 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.)
- 5 oz apple, quartered
- 4 oz red cabbage, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrot, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 2 oz pecans (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 674 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Coleslaw
10 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Apple Cranberry Chutney
1 Std. 5 Min
Hawaiian Coleslaw
15min
Garlic Pull-Apart Knots
1h 55 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Thanksgiving Gravy
20 Min
Chili Taco Dip
1 godz.
Caesar Salad
30 min