Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chilies, de-seeded, to taste (see Tip)
-
1
oz olive oil
of 1 oz avocado oil - ½ oz red wine vinegar
- 1 oz lime juice
- ½ oz honey, to taste
- 1 tbsp fajita seasoning, homemade or packaged
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 7 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.)
- 5 oz apple, quartered
- 4 oz red cabbage, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrot, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 2 oz pecans (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 674 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Grilled Pineapple Salsa
20min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Caesar Salad
30min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Hawaiian Coleslaw
15min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Cantina Salsa
5 Min
Chopped Asian Salad
20min