Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chilies, de-seeded, to taste (see Tip)
-
1
oz olive oil
of 1 oz avocado oil - ½ oz red wine vinegar
- 1 oz lime juice
- ½ oz honey, to taste
- 1 tbsp fajita seasoning, homemade or packaged
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 7 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.)
- 5 oz apple, quartered
- 4 oz red cabbage, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrot, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 2 oz pecans (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 674 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Artichoke Dip
20 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min
Chopped Asian Salad
20 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Baked Crab Dip
15 Min
Cantina Salsa
5min
Holiday Stuffing
1 Std.
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 Min
Spiced Corn Salad
25 Min