Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 26 oz ripe tomatoes, quartered
- 5 oz onions, quartered
- 5 oz red bell peppers, deseeded and quartered
- 1 long red chili, halved, deseeded if preferred
- 3 garlic cloves
- 2 oz pitted dates
- 3 plums, halved and stones removed
- 5 oz tomato paste
- 3 ½ oz balsamic vinegar
- 1 oz sugar
- 2 tsp soy sauce
- ¼ tsp ground cloves
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp smoked paprika
- 2 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 113.7 kJ / 27.2 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 192.4 mg
Alternatieve recepten
Focaccia with Onions
1h 30min
Ranch Dressing
2 godz. 15 min
Vanilla Sugar
72 godz.
Ham and Onion Biscuit
30 min
Caesar Salad
30 min
Granola
55min
Chicken Stock Paste
45 min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 min
Plum Sauce
50min
Apple Butter
1h 30min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2 Std. 50 Min
Berry Dream
10min