Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 34 oz water
- 8 oz black rice, Forbidden
- 8 oz fennel, quartered
- 14 oz Granny Smith apples, cored, peeled and quartered
- 1 oz pomegranate molasses
- 2 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves, plus extra sprigs, to garnish
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, plus extra sprigs, to garnish
- 3 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Stuffed Pork Loin
- 48 oz pork loin roast, boneless, butterflied
- 10 pieces prosciutto, thinly sliced
- 12 fresh sage leaves
- 3 sprigs fresh rosemary
Apple Cider Sauce
- 8 oz Granny Smith apples, cored, peeled and quartered
- 24 oz apple cider, non-alcoholic
- 3 oz unsalted butter
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp maple syrup
- ½ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2485 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 483 mg
Alternatieve recepten
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Geen beoordelingen
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Coq au Vin
1h 40min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Boeuf Bourguignon
11h 25min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2 Std.
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5min