Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Romesco Sauce
- 2 oz raw cashews
- hot water, to soak cashews
- 2 garlic cloves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon
- 2 red bell peppers (approx. 7 oz) quartered, deseeded and membrane removed
- 4 oz blanched almonds
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt
Steamed Halibut
- 8 coriander seeds
- 4 cardamom seeds
- 1 stalk fresh lemongrass, cut into 8 pieces
- 1 tsp fennel seeds
-
16
oz white wine
of 16 oz vegetable stock - 6 oz fresh spinach leaves, cleaned and destemmed
- 4 halibut fillets, cut into steaks (5 in. x 1½ in. x 1 in.)
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- ½ oz lemon juice
- 1 lemon, sliced, to garnish
- lemon verbena, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1328 mg
Alternatieve recepten
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Basil Pesto
10min
Cioppino
55 min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
Steamed Cod Over Greens
40min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Shrimp Sauté
25 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min