Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
TM6 TM5

Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)

3.1 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

Romesco Sauce

  • 2 oz raw cashews
  • hot water, to soak cashews
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 lemon
  • 2 red bell peppers (approx. 7 oz) quartered, deseeded and membrane removed
  • 4 oz blanched almonds
  • 1 tsp smoked paprika
  • ½ tsp dried red chili flakes
  • 1 - 1 ½ tsp salt

Steamed Halibut

  • 8 coriander seeds
  • 4 cardamom seeds
  • 1 stalk fresh lemongrass, cut into 8 pieces
  • 1 tsp fennel seeds
  • 16 oz white wine
    of 16 oz vegetable stock
  • 6 oz fresh spinach leaves, cleaned and destemmed
  • 4 halibut fillets, cut into steaks (5 in. x 1½ in. x 1 in.)
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper
  • ½ oz lemon juice
  • 1 lemon, sliced, to garnish
  • lemon verbena, to garnish (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2360 kJ / 564 kcal
Eiwitten
42 g
Koolhydraten
19 g
Vetten
38 g
Verzadigd vet
5 g
Vezels
7 g
Natrium
1328 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten