Apparaten en accessoires
Sous-Vide Turkey Breast
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
4 portions
Ingrediënten
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
709.6 mg
Eiwitten
39.8 g
Calorieën
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Vetten
18.8 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
6.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Apple Buckle Cake
2u.
Five-Seed Bread
1u. 50min
Mistletoe Matcha Bread
2u. 30min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2u. 10min
Mac "n" Cheese Burger
3u. 10min
Guava Paste Cookies (Metric)
45min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1u. 10min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Mini Laxpuddings
1u. 10min
Steamed and Grilled Beets
1u. 20min
Cinnamon Dolce Coffee
15min
Guava Paste Cookies
45min