Sous-Vide Turkey Breast

Sous-Vide Turkey Breast

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
4 portions

Ingrediënten

  • lemon
    1
  • turkey breast fillet, skin on boneless
    25 - 27 oz
  • unsalted butter softened
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
    6 - 8 sprigs
  • water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
    65 oz
  • lemon juice
    2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 709.6 mg
Eiwitten 39.8 g
Calorieën 1486.1 kJ / 355.2 kcal
Vetten 18.8 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraten 6.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...