Sous-vide Steak

Sous-vide Steak

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
2 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • thyme, fresh plus extra to garnish
    4 sprigs
  • beef loin (approx. 10 cm x 13 cm/4-5 in. long ea.)
    2
  • black pepper, ground to taste
    ¼ tsp
  • garlic clove crushed
    2
  • rosemary, fresh plus extra to garnish
    2 sprigs
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1850 g
  • lemon juice
    30 g
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • butter, unsalted
    1 tbsp
  • steak sauce, type A.1. Sauce® to serve

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 889.7 mg
Eiwitten 74 g
Calorieën 2530 kJ / 604.7 kcal
Vetten 33.7 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 12.2 g
Koolhydraten 3.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...