Pork fillet with paprika cream sauce and linguine

4.3 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • lean pork fillets silver skin and tendons removed, room temperature (approx. 230 g each)
    2
  • sea salt plus extra to season
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • prosciutto
    8 slices
  • garlic cloves
    2
  • onion
    60 g
  • red capsicum cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • chopped tomatoes (400 g)
    1 can
  • cream
    200 g
  • water
    300 g
  • tomato paste
    20 g
  • smoked paprika
    1 tsp
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • Vegetable stock paste
    1 tsp
  • dry Marsala wine
    30 g
  • white sugar
    1 tsp
  • hot water to fill just over 1 litre mark
    400 - 500 g
  • linguine pasta
    300 g
  • cream cheese
    80 g
  • crème fraîche
    80 g
  • fresh parsley chopped, to sprinkle (optional)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1307.1 mg
Eiwitten 74.9 g
Calorieën 4287.3 kJ / 1024.7 kcal
Vetten 47.2 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 22.6 g
Koolhydraten 70.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...