Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)

Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • dried porcini mushroom
    10 g
  • boiling water to soak
    200 g
  • pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
    2
  • dry sherry
    80 g
  • sweet paprika
    2 tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • Beurre Bosc pears trimmed, cored and cut into wedges
    2
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • eschalots (approx. 100 g)
    2 - 3
  • garlic cloves
    2
  • unsalted butter
    50 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • green peppercorns in brine, drained and rinsed
    20 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    1 tsp
  • crème fraîche
    200 g
  • fresh chives chopped, to garnish
  • crusty bread to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 436.2 mg
Eiwitten 55.5 g
Calorieën 2631.9 kJ / 629.1 kcal
Vetten 29.2 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 15.3 g
Koolhydraten 29.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...