Compatibele versies
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water, to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears, trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g green peppercorns, in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives, chopped, to garnish
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2631.9 kJ / 629.1 kcal
- Eiwitten
- 55.5 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 436.2 mg
Alternatieve recepten
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Mini Classic Polish "torts"
2h 30min
Tuscan bean soup
40min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 Std. 25 Min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17u.
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20 min
Tuna and olive empanaditas
4 Std. 5 Min
Quince crumble
1h 25min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h