Compatibele versies
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water, to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears, trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g green peppercorns, in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives, chopped, to garnish
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2631.9 kJ / 629.1 kcal
- Eiwitten
- 55.5 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 436.2 mg
Alternatieve recepten
Ciabatta olive sticks
2u. 5min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Pink Coconut Kisses
1 godz. 20 min
Sweet breakfast bread
1 godz. 30 min
Vegan almond dip
5min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Buffalo chicken pizza
1 godz. 30 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1sa 55 dk
Quick Rise Basic Bread
45 min
Creamy Mac & Cheese
30 min