Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 44.2 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1674.6 mg
Alternatieve recepten
Beef Rendang
1h 35min
Quick fruit sorbet (TM6)
10 min.
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Quick fruit sorbet
10 min.
Chocolate syrup
20p
Mini pizzas
1 godz. 30 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 godz. 5 min
Rolled Frittata
55min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1 godz. 30 min
Crunchy caramel popcorn
2h 15min