Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 44.2 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1674.6 mg
Alternatieve recepten
Browned pork cubes
15 Min
Spiralized Candied Sweet Potatoes
Geen beoordelingen
Old fashioned apple mocktail
1 Std. 5 Min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM6)
Geen beoordelingen
Prawn and saffron risotto
30 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10 Min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 Std. 15 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min