Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil, plus extra to grease
- 120 g water
- ¼ tsp salt
Topping and assembly
- 200 g white onion, cut into halves
- 200 g red onion, cut into halves
- 150 g sour cream
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1712.7 kJ / 409.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 405 mg
Alternatieve recepten
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Homemade "Velvety" Cheese
4h 40min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30 min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 Min
Pickled vegetables
745h
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Black garlic and onion jam
55 min