Baked Cabbage Pierogis

Baked Cabbage Pierogis

4.5 16 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 10min
Totaal 2u. 30min
25 pieces

Ingrediënten

Dough
  • plain flour
    200 g
  • butter cold, cut into pieces
    100 g
  • sour cream
    50 g
  • egg
    1
  • salt
    ¼ tsp
  • sweet paprika (optional)
    ¼ - ½ tsp
Cabbage stuffing
  • Savoy cabbage cut into pieces
    250 - 280 g
  • water
    500 g
  • onion cut into halves
    80 g
  • butter cut into pieces
    50 g
  • fresh parsley leaves only
    10 sprigs
  • salt
    ½ - ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Making dumplings
  • egg yolk to brush
    1
  • sour cream to brush
    1 tbsp
  • plain flour to dust
  • caraway seeds to sprinkle

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 piece

Natrium 90.1 mg
Eiwitten 1.5 g
Calorieën 357.6 kJ / 85.5 kcal
Vetten 5.8 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraten 7.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...