Baked Cabbage Pierogis
TM6 TM5

Baked Cabbage Pierogis

4.5 ( 15 beoordelingen )

Ingrediënten

Dough

  • 200 g plain flour
  • 100 g butter cold, cut into pieces
  • 50 g sour cream
  • 1 egg
  • ¼ tsp salt
  • ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)

Cabbage stuffing

  • 250 - 280 g Savoy cabbage cut into pieces
  • 500 g water
  • 80 g onion cut into halves
  • 50 g butter cut into pieces
  • 10 sprigs fresh parsley leaves only
  • ½ - ¾ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Making dumplings

  • 1 egg yolk to brush
  • 1 tbsp sour cream to brush
  • plain flour to dust
  • caraway seeds to sprinkle

Voeding
per 1 piece
Calorieën
85.5 kcal / 357.6 kJ
Eiwitten
1.5 g
Vetten
5.8 g
Koolhydraten
7.2 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
3.5 g
Natrium
90.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten