Apparaten en accessoires
Baked Cabbage Pierogis
Voorbereiding. 1u. 10min
Totaal 2u. 30min
25 pieces
Ingrediënten
Dough
-
plain flour200 g
-
butter cold, cut into pieces100 g
-
sour cream50 g
-
egg1
-
salt¼ tsp
-
sweet paprika (optional)¼ - ½ tsp
Cabbage stuffing
-
Savoy cabbage cut into pieces250 - 280 g
-
water500 g
-
onion cut into halves80 g
-
butter cut into pieces50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Making dumplings
-
egg yolk to brush1
-
sour cream to brush1 tbsp
-
plain flour to dust
-
caraway seeds to sprinkle
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
90.1 mg
Eiwitten
1.5 g
Calorieën
357.6 kJ /
85.5 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
3.5 g
Koolhydraten
7.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ukrainian cuisine
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Spinach and smoked salmon roulade
24u. 35min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12u. 20min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2u.
Poppy seed strudel
3u. 15min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Geen beoordelingen
Chocolate Babka
3u.
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2u.
Ukrainian borscht
35min
Citrus and spice spider web cheesecake
6u. 10min
Revithia (chickpea soup)
24u. 40min
Lebanese-style hommus
13u. 15min
Lime sour cream bundt cake
50min