Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g plain flour
- 100 g butter, cold, cut into pieces
- 50 g sour cream
- 1 egg
- ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
- ¼ tsp salt
Cabbage stuffing
- 500 g water
- 250 - 280 g Savoy cabbage, cut into pieces
- 80 g onion, cut into halves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g butter, cut into pieces
- ½ - ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Making dumplings
- 1 tbsp sour cream, to brush
- 1 egg yolk, to brush
- plain flour, to dust
- caraway seeds, to sprinkle
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 357.6 kJ / 85.5 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 90.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Artisan potato bread
2h 5 min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Geen beoordelingen
Grape bakewell tart
1sa 20 dk
Gerbeaud Cakes (Metric)
1sa 20 dk
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1hod. 40min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45 min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1sa 20 dk
Bulghur and lentil soup
1h