
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g plain flour
- 100 g butter cold, cut into pieces
- 50 g sour cream
- 1 egg
- ¼ tsp salt
- ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
Cabbage stuffing
- 250 - 280 g Savoy cabbage cut into pieces
- 500 g water
- 80 g onion cut into halves
- 50 g butter cut into pieces
- 10 sprigs fresh parsley leaves only
- ½ - ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Making dumplings
- 1 egg yolk to brush
- 1 tbsp sour cream to brush
- plain flour to dust
- caraway seeds to sprinkle
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 85.5 kcal / 357.6 kJ
- Eiwitten
- 1.5 g
- Vetten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vezels
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Natrium
- 90.1 mg