Baked Cabbage Pierogis
TM6 TM5

Baked Cabbage Pierogis

4.4 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

Dough

  • 200 g plain flour
  • 100 g butter, cold, cut into pieces
  • 50 g sour cream
  • 1 egg
  • ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
  • ¼ tsp salt

Cabbage stuffing

  • 500 g water
  • 250 - 280 g Savoy cabbage, cut into pieces
  • 80 g onion, cut into halves
  • 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 50 g butter, cut into pieces
  • ½ - ¾ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Making dumplings

  • 1 tbsp sour cream, to brush
  • 1 egg yolk, to brush
  • plain flour, to dust
  • caraway seeds, to sprinkle

Voeding
per 1 piece
Calorieën
357.6 kJ / 85.5 kcal
Eiwitten
1.5 g
Koolhydraten
7.2 g
Vetten
5.8 g
Verzadigd vet
3.5 g
Vezels
0.6 g
Natrium
90.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten