Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil, to grease
- 325 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 40 g unsalted butter, plus extra to grease
- 175 g milk
- 15 g caster sugar
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 2 eggs, 1 lightly beaten, to glaze
- 100 g crème fraîche
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, torn into pieces
- 200 g smoked salmon (approx. 6-8 slices)
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1441.5 kJ / 343.2 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 567 mg
Alternatieve recepten
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2h
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Italian Easter bread
3u. 50min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Pizza in Bianco
1h 20 min
Artisan potato bread
2h 5min
Soula's Spanakopita
1h 35 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Freeform basic bread
1h 35 min