Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill

Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill

4.7 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
8 portions

Ingrediënten

  • olive oil to grease
  • baker's flour plus extra to dust
    325 g
  • sea salt
    1 tsp
  • unsalted butter plus extra to grease
    40 g
  • milk
    175 g
  • caster sugar
    15 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
  • eggs 1 lightly beaten, to glaze
    2
  • crème fraîche
    100 g
  • fresh dill leaves only, torn into pieces
    2 sprigs
  • smoked salmon (approx. 6-8 slices)
    200 g
  • ground black pepper to season

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 567 mg
Eiwitten 14.6 g
Calorieën 1441.5 kJ / 343.2 kcal
Vetten 16.4 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 7.4 g
Koolhydraten 34.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...