Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil, to grease
- 325 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 40 g unsalted butter, plus extra to grease
- 175 g milk
- 15 g caster sugar
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 2 eggs, 1 lightly beaten, to glaze
- 100 g crème fraîche
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, torn into pieces
- 200 g smoked salmon (approx. 6-8 slices)
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1441.5 kJ / 343.2 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 567 mg
Alternatieve recepten
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 Std. 10 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2sa 25 dk
Cafe-style miso mushrooms
25min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2sa 10 dk