Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Voeding
- per 575 g
- Calorieën
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Eiwitten
- 104.1 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 209.7 g
- Verzadigd vet
- 111.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1187 mg
Alternatieve recepten
Chicken and port pâté
1h 30min
Prawn and saffron arancini
25u.
Spinach and smoked salmon roulade
24j 35 menit
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25min
Squid ink pasta
1h
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49sa 5 dk
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min