Sous vide chicken liver pâté (TM6)

Sous vide chicken liver pâté (TM6)

4.6 14 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 20min
575 g

Ingrediënten

  • chicken livers trimmed
    500 g
  • fresh thyme
    2 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
  • freshly squeezed lemon juice
    3 tsp
  • lean smoked bacon cut into pieces
    120 g
  • eschalots (approx. 5), cut into half
    100 g
  • unsalted butter
    170 g
  • Madeira wine (see Tips)
    70 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • crackers or toast, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 575 g

Natrium 1187 mg
Eiwitten 104.1 g
Calorieën 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
Vetten 209.7 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 111.4 g
Koolhydraten 34.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...