Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Voeding
- per 575 g
- Calorieën
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Eiwitten
- 104.1 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 209.7 g
- Verzadigd vet
- 111.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1187 mg
Alternatieve recepten
Kimchi butter
1h 10min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1h 40min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Chilli mussels with risoni
35min
Mini fruit cakes
25h 40min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min