Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Voeding
- per 575 g
- Calorieën
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Eiwitten
- 104.1 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 209.7 g
- Verzadigd vet
- 111.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1187 mg
Alternatieve recepten
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Black rye bread
2h 35min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Barbecued pork ribs
26h 15min