Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Voeding
- per 575 g
- Calorieën
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Eiwitten
- 104.1 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 209.7 g
- Verzadigd vet
- 111.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1187 mg
Alternatieve recepten
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min
Brandy custard (TM6)
15min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4sa 15 dk
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Scallops with pea purée
25 Min
Confit garlic
15min
Festive lobster pâté
4h 45min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 Min
Ruby and strawberry bonbons
1 godz. 40 min
Crème anglaise
15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2sa 20 dk