Apparaten en accessoires
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
juniper berries10
-
allspice berries6
-
pink peppercorns2 tsp
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
gin of choice (see Tips)20 g
-
sea salt to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Gin and peppercorn sauce
-
eschalots50 g
-
pink peppercorns2 tsp
-
gin of choice50 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
oil to fry1 tbsp
-
unsalted butter plus an extra 1 tbsp100 g
-
egg yolks2
-
mixed salad leaves to serve
-
salt to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
118.7 mg
Eiwitten
44.8 g
Calorieën
2670.6 kJ /
635.9 kcal
Vetten
51.2 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
23 g
Koolhydraten
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ginspiration
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Beef stock paste
3 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Beef brisket chilli con carne
7 godz.
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min