Apparaten en accessoires
Glazed carrots with honey
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
2 portions
Ingrediënten
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
154.3 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
405.9 kJ /
96.7 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
11.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous Vide for Two
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25u. 30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1u.
Blackberry vinegar chocolate truffles
17u.
Prune and orange stuffing
10min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1u. 40min
Beef liquid stock (TM5)
3u. 25min
Hearty seafood chowder
1u.
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2u. 20min
Salmon with fennel and apple salad
1u. 20min
Caramelised red onion chutney
24u.