Apparaten en accessoires
Glazed carrots with honey
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
2 portions
Ingrediënten
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
154.3 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
405.9 kJ /
96.7 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
11.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous Vide for Two
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Geen beoordelingen
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2u. 15min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2u. 55min
Coarsely Chopped Chocolate
5min
Béarnaise sauce
20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Beef cheek Bourguignon
5u. 25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2u. 15min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Scallops with pea purée
25min