Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Dutch carrots, approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds, for sprinkling (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 154.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mashed potatoes for two
30 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 min
Chilli garlic prawns
10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Steamed Chinese greens
30 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 godz. 15 min