Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Dutch carrots, approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds, for sprinkling (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 154.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mashed potatoes for two
30 min
Silky sweet potato mash
25 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Steamed prawns or scallops
20 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide scrambled eggs
35 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min
Steamed greens with lemon feta
20 min