Apparaten en accessoires
Potatoes and green beans with parsley pesto
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)20 g
-
pine nuts1 tbsp
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt½ tsp
-
water400 g
-
potatoes (approx. 6), peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
fresh green beans trimmed400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
284.7 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
885.7 kJ /
210.8 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 Std. 30 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Simple steamed salmon
30 Min