Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp pine nuts
- 1 garlic clove
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- 400 g water
- 400 g potatoes (approx. 6), peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g fresh green beans, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 885.7 kJ / 210.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 284.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm cabbage dish
15min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 Std. 30 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Potato and porcini mushroom soup
30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Cooking potatoes
45min
Steamed Chinese greens
30min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Simple steamed salmon
30min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Steamed asparagus with caper crumbs
30min