Apparaten en accessoires
Japanese ramen noodle soup
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 50min
4 portions
Ingrediënten
-
boneless pork belly, rind on scored400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
Chicken stock paste (see Tip)3 tsp
-
Chinese black vinegar1 tsp
-
piece fresh ginger cut into slices (3 mm)2 cm
-
miso paste50 g
-
eggs2
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
dried ramen noodles270 g
-
nori sheet torn into 4 pieces1
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
-
sesame seeds toasted, to garnish2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1249.3 mg
Eiwitten
31.5 g
Calorieën
1860.2 kJ /
442.9 kcal
Vetten
23.9 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
24.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40 Min
Wonton soup
1 Std.
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Buffalo chicken wings
45 Min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Chicken Afritada
30 Min