Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g boneless pork belly, rind on, scored
- 3 garlic cloves
- 10 g sesame oil
- 60 g Japanese soy sauce
- 2000 g water
- 3 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 1 tsp Chinese black vinegar
- 2 cm piece fresh ginger, cut into slices (3 mm)
- 50 g miso paste
- 2 eggs
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 270 g dried ramen noodles
- 1 nori sheet, torn into 4 pieces
- 4 tbsp canned sweet corn kernels
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish
- 2 tsp sesame seeds, toasted, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1860.2 kJ / 442.9 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1249.3 mg
Alternatieve recepten
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Pork belly ramen
4h 10min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Miso Carbonara Udon
25 min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1sa 10 dk
Okonomiyaki
30 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min