Japanese ramen noodle soup

4.3 175 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 50min
4 portions

Ingrediënten

  • boneless pork belly, rind on scored
    400 g
  • garlic cloves
    3
  • Japanese soy sauce
    60 g
  • sesame oil
    10 g
  • water
    2000 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    3 tsp
  • Chinese black vinegar
    1 tsp
  • piece fresh ginger cut into slices (3 mm)
    2 cm
  • miso paste
    50 g
  • eggs
    2
  • fresh baby spinach leaves
    100 g
  • dried ramen noodles
    270 g
  • nori sheet torn into 4 pieces
    1
  • canned sweet corn kernels
    4 tbsp
  • spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish
    2
  • sesame seeds toasted, to garnish
    2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1249.3 mg
Eiwitten 31.5 g
Calorieën 1860.2 kJ / 442.9 kcal
Vetten 23.9 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraten 24.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...