Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g boneless pork belly, rind on, scored
- 3 garlic cloves
- 10 g sesame oil
- 60 g Japanese soy sauce
- 2000 g water
- 3 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 1 tsp Chinese black vinegar
- 2 cm piece fresh ginger, cut into slices (3 mm)
- 50 g miso paste
- 2 eggs
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 270 g dried ramen noodles
- 1 nori sheet, torn into 4 pieces
- 4 tbsp canned sweet corn kernels
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish
- 2 tsp sesame seeds, toasted, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1860.2 kJ / 442.9 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1249.3 mg
Alternatieve recepten
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min