Thai pork with green mango salad (Diabetes)

Thai pork with green mango salad (Diabetes)

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • pork fillet trimmed and cut into pieces (3 cm)
    500 g
  • Thai green curry paste gluten free (see Tips)
    40 g
  • fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred
    2
  • makrut lime leaf stalk removed
    1
  • fresh coriander roots and stems only
    60 g
  • fish sauce gluten free
    17 g
  • maple syrup
    15 g
  • fresh limes peeled, no white pith and juiced, plus extra cut into wedges to serve
    2
  • water
    1000 g
  • green beans trimmed
    200 g
  • vermicelli bean thread noodles
    125 g
  • green mangos peeled, cheeks removed and cut into julienne
    2
  • cherry tomatoes cut into halves
    200 g
  • fresh Thai basil leaves only
    6 sprigs
  • unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve
    2 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 787.5 mg
Eiwitten 32.8 g
Calorieën 1597.5 kJ / 382.5 kcal
Vetten 5.8 g
Vezels 6.3 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 47 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...