Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
- 90 g honey
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 g lime juice
- 500 g fresh boneless salmon fillets
- 65 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans
- 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 640 mg
Alternatieve recepten
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24u. 55min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min