Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
- 90 g honey
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 g lime juice
- 500 g fresh boneless salmon fillets
- 65 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans
- 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 640 mg
Alternatieve recepten
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min