Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
- 90 g honey
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 g lime juice
- 500 g fresh boneless salmon fillets
- 65 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans
- 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 640 mg
Alternatieve recepten
Creamy chicken curry and rice
45min
Indonesian white spice paste
35 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min