Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)

Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)

4.7 55 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • salt-reduced soy sauce gluten free
    60 g
  • honey
    90 g
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • lime juice
    10 g
  • fresh boneless salmon fillets
    500 g
  • doongara rice brown (see Tips)
    65 g
  • water
    1000 g
  • frozen shelled edamame beans
    200 g
  • continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
    2
  • lemon juice
    2 tbsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • spring onion/green onion thinly sliced
    1
  • sesame seeds toasted
    2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 640 mg
Eiwitten 37.8 g
Calorieën 2130 kJ / 510 kcal
Vetten 22.5 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 39.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...