
Compatibele versies
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 80 g extra virgin olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- 1500 g boiling water
- ½ brown onion cut into small wedges
- 10 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tbsp Vegetable stock paste
- 600 g new baby potatoes halved
- 6 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 125 g each)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp dried oregano
- 6 slices lemon
- 1 bunch green asparagus trimmed, cut into thirds
- 80 g salted butter cut into pieces
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 fennel bulb trimmed, cored, sliced thinly, green fronds reserved
- ½ radicchio leaves torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 704.9 kcal / 2949.2 kJ
- Eiwitten
- 37.4 g
- Vetten
- 51 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Natrium
- 319 mg