Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g broccoli, including stems, cut into pieces (3-4 cm - see Tip)
- 500 g water
- 4 eggs
- 150 g sugar snap peas
- 120 g frozen peas
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced thinly, plus extra to garnish
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion (approx. 1 large onion), peeled and quartered
- 3 garlic cloves
- 2 fresh long red chillies, cut in thirds, plus extra thinly sliced to garnish
- 4 cm fresh ginger, peeled
- 400 g raw prawn meat, halved lengthways
- 1 tbsp water
- 160 g bean sprouts
- 2 tbsp salt-reduced soy sauce
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1605 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 767.5 mg
Alternatieve recepten
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Chicken laksa
30 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.