Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g onions or leeks, white part only
- 3 garlic cloves
- 200 g vegetable trimmings (e.g celery, carrot, pumpkin - see Tips)
- 1 ½ tbsp dried oregano
- 1 tsp dried basil
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes (optional)
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned tomatoes
- 100 g tomato paste
- 500 g water
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 250 g mixed vegetables (e.g zucchini, tomatoes or capsicum), cut into quarters
- 1000 g beef mince
- 320 g spaghetti, broken in half
- Parmesan cheese, grated, to serve
- fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3108 kJ / 742.8 kcal
- Eiwitten
- 39.7 g
- Koolhydraten
- 59.2 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 484.8 mg
Alternatieve recepten
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Creamy vegetable rice
25 Min
Banoffie pie
26h 30min
South African yellow rice using rice mode
20min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Banana bread
1h 40min
Coconut almond "snowballs"
35min
Salt-free chicken stock paste
45 Min
Lolly cake
4hod. 5min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 Min
Cheese and bacon scones
35min